naar de inhoud gaan
U bent hier:  Start  > Praktijkinfo  > inzage in uw medisch dossier

Praktijkinfo

inzage in uw medisch dossier

2 document(en) in deze rubriek

inzage in uw electronisch medisch dossier
inzage in uw electronisch medisch dossier
Om ervoor te zorgen dat onze patienten ook 's avonds en in het weekend de beste zorg krijgen, gaat onze huisartsenpraktijk via een beveiligd netwerk inzage geven in uw medisch dossier aan andere medische hulpverleners. Dit kan alleen als u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven aan ons. Klik op het document "toestemmingsformulier", druk het af, vul het compleet in en lever het in bij onze assistentes. Andere zorgverleners ( bijv de huisartsenpost en de apotheek) kunnen via een beveiligd netwerk ( het landelijk schakel punt LSP) uw medische gegevens inzien. Dat betekent dat als u 's avonds of in het weekend naar de dokter moet, deze arts uw belangrijkste medische gegevens bij ons kan opvragen. Dit kan alleen als u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven aan ons. Wij vragen u dan ook om ons schriftelijk te laten weten of u ons WEL OF GEEN TOESTEMMING geeft voor het uitwisselen van uw belangrijke medische gegevens. U kunt het toestemmingsformulier afdrukken door het formulier aan te klikken.
Vervolg lezen
Bestand
inzage in uw electronisch medisch dossier
inzage in uw electronisch medisch dossier
Om ervoor te zorgen dat onze patienten ook 's avonds en in het weekend de beste zorg krijgen, gaat onze huisartsenpraktijk via een beveiligd netwerk inzage geven in uw medisch dossier aan andere medische hulpverleners. Dit kan alleen als u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven aan ons.
Vervolg lezen
brochure

Over ons

-


Diensten en spoedgevallen

Hier kunt u lezen waar u terechtkunt voor dringende medische hulp als onze praktijk gesloten is.

 

Meer informatie over spoedgevallen


Medisch Handboek

Het Merck Manual Medisch Handboek bevat uitleg over vele medische aandoeningen en is geschreven in begrijpelijke alledaagse taal.
Medisch Handboek
Merck Manual Home Edition


Herhalingsrecepten

Door het invullen van een eenvoudig formulier kunt u een verzoek voor herhalingsrecepten naar uw arts sturen


Herhalingsrecepten
Verzoek om herhalingsrecept


Deze site vervangt geen medische consultatie