naar de inhoud gaan
U bent hier:  Start

Welkom op onze site

 

PRAKTIJK VERHUIZING, LOCATIE NAALDWIJK:

Het nieuwe adres van de praktijk in Naaldwijk is: Verdilaan 1d, 2671 VW Naaldwijk (Wachtkamer op de 1ste etage, Gezondheidscentrum de Kandelaar). 

 

BELTIJDEN:

Afspraak maken: Uitsluitend tussen 8:00 - 10:00 uur en tussen 16:30 - 17:00 uur.

Telefonisch spreekuur: 13:15 - 14:00 uur.

 

HERHAALMEDICATIE:

Wilt u erop letten dat de herhaalmedicatie op tijd herhaalt wordt! De apotheek heeft tijd nodig om uw recept klaar te maken.

Voor 11:00 uur besteld, is de volgende werkdag na 14:00 uur af te halen. Na 11:00 uur besteld is 2 werkdagen later na 14:00 uur af te halen.

 

URINE:

Urine kan in Honselersdijk en in Naaldwijk ingeleverd worden tot 11:00 uur!

Voor de uitslag kunt u bellen tussen 13:15 - 17:00 uur. Houd er rekening mee dat de praktijk op woensdag tot 14:00 uur open is.

Als u tussen 14:00 - 16:00 uur belt is het mogelijk dat u een antwoordapparaat aan de lijn krijgt, omdat de assistente met haar spreekuur bezig is.

 

WOENSDAGMIDDAG GESLOTEN

Op woensdagmiddag is de praktijk gesloten vanaf 14:00 uur. Bij dringende zaken is de waarnemend huisarts Dr. Vader, 0174-624 170, Dijkweg 157, Honselersdijk (niet te verwarren met de Dijkstraat).

 

PRAKTIJK NIET MEER GESLOTEN WEGENS VAKANTIE

De huisartsenpraktijk blijft open in vakantietijd. Tijdens de vakantie van dhr en mevr. van der Hoek blijft de praktijk open voor alle hulpvragen. Onze vaste waarnemer dr. E. van Gulik blijft de praktijk bemannen. I.v.m. de drukte zullen wij in die vakantieweken extra geholpen worden door dr. Vader, Praktijk Villa Nova, Dijkweg 157 te Honselersdijk, tel. 0174-624170. Wanneer u dan met ons contact opneemt, hoort u van onze assistente of u bij ons of bij bij dr. Vader terecht kunt en wanneer/ hoelaat. Ook dan geldt: afspraken maken voor consult of visite dient voor 10.00uur 's ochtends te gebeuren.

 

Voorstelling van de groep

.

Ons team en onze twee praktijkadressen stellen we aan u voor:

 

T.M. van der Hoek, huisarts, heeft zijn spreekuur op het adres Dijkstraat 94, 2675 AZ te Honselersdijk. Op maandag, dinsdag en vrijdag.  ...


Meer weten

Lijst met de groepsleden

 • Huisarts T.M. van der Hoek • Huisarts G.L. van der Hoek-Leendertse • Huisarts E. van Gulik • Huisarts in opleiding L. van Staalduine • POH Monique - • Doktersassistentes Lisette en Stèphanie -Belangrijke informatie...

 • de apotheken van Naaldwijk en Honselersdijk

  de apotheken van Naaldwijk en Honselersdijk

   De apotheken van Naaldwijk en Honselersdijk staan hier vermeld met adressen en openingstijden
  Vervolg lezen

  Bestand
 • praktijk informatiefolder

  praktijk informatiefolder

   Deze folder geeft u belangrijke informatie over onze huisartsenpraktijk. Bereikbaarheid, openingstijden, waarneemregeling en vele andere praktische informatie heeft u hier op een rij. Druk de folder af en bewaar deze bij de telefoon, zodat u snel de juiste gegevens bij de hand hebt, als u ze direct nodig heeft.
  Vervolg lezen

  Bestand
 • klachtenprocedure 2017

  klachtenprocedure 2017

   Heeft u een klacht over onze praktijk? We doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen en om de zorg zo goed mogelijk aan te bieden. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over onze hulp. Het liefst willen we uw mogelijke vragen beantwoorden voordat het een klacht wordt, zodat we u optimaal kunnen behandelen. We willen dat dan graag zo snel mogelijk weten, zodat we dit met u kunnen bespreken, uw probleem proberen op te lossen en we ervan kunnen leren om de zorg te verbeteren. U kunt uw klacht bespreken op het spreekuur met degene over wie de klacht gaat. Of u kunt het klachtenformulier invullen en bij ons inleveren. Het klachtenformulier kunt u downloaden of het ophalen bij onze praktijk. We nemen daarna contact met u op. We streven ernaar om uw klacht zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 1 maand in behandeling te nemen en af te ronden. Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt deze klachtenfunctionaris bereiken op telefoonnummer 088 0229191 Als u er met uw huisarts én met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat voltallig uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is. Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u in de folder vinden die u kunt opvragen bij uw huisartsen of zoeken op www.skge.nl.
  Vervolg lezen

  Bestand
 • Reizigersadviesformulier

  Reizigersadviesformulier

   (Houd u rekening met de kosten die aan dit reisadvies gebonden zijn). Voordat u een verre reis maakt doet u er verstandig aan bij ons te informeren of u vaccinaties, medicijnen of andere medische zaken nodig heeft voor uw reis. Print dit formulier, vul het nauwkeurig in, neem uw vaccinatieboekjes mee indien u dit heeft en maak een afspraak bij onze praktijkondersteuner voor een advies op maat.
  Vervolg lezen

  Bestand
 • wel/niet reanimatieverklaring

  wel/niet reanimatieverklaring

  Meer informatie over 'wel of niet reanimeren' staat in het Pdf-bestand dat u kunt downloaden. U kunt de wilsverklaring meenemen naar het spreekuur.
  Vervolg lezen

  Bestand

Over ons

-


Praktijklocatie

Huisartsenpraktijk ZorgHoekWestland
Dijkstraat 94
2675 AZ Honselersdijk

Telefoonnummer:  0174-626220

Spoedlijn: 0174-624 220

 

Tevens: Verdilaan 1D,  

2671VW Naaldwijk

Elke ochtend is hier, uitsluitend op afspraak, spreekuur van 8:30-12:00uur

  

 - Woensdagmiddag vanaf 14:00 uur is de praktijk gesloten.

Waarnemend huisarts: Dr. Vader.

Dijkweg 157 te Honselersdijk

(0174-624170)

 


zie plan

Diensten en spoedgevallen

Hier kunt u lezen waar u terechtkunt voor dringende medische hulp als onze praktijk gesloten is.

 

Meer informatie over spoedgevallen


Medisch Handboek

Het Merck Manual Medisch Handboek bevat uitleg over vele medische aandoeningen en is geschreven in begrijpelijke alledaagse taal.
Medisch Handboek
Merck Manual Home Edition


Herhalingsrecepten

Door het invullen van een eenvoudig formulier kunt u een verzoek voor herhalingsrecepten naar uw arts sturen


Herhalingsrecepten
Verzoek om herhalingsrecept


Deze site vervangt geen medische consultatie