naar de inhoud gaan
U bent hier:  Start  >  Voorstelling van de groep

Voorstelling van de groep

De HOED Wheermolen is een Hoed praktijk met 3 huisartsenpraktijken aan het NS-station Overwhere. Deze is gelegen in de wijk Wheermolen. Wij bevinden ons op de 1-e etage, met de lift te bereiken. Op de begane grond zit de apotheek Wheermolen. met wie we nauw samenwerken.Boven in het gebouw is het Horizoncollege gevestigd. Hier worden opleidingen verzorgd voor o.a. dokterassistentes.

Over ons

HOED Wheermolen


Contact

Praktijklocatie

HOED Wheermolen
Boeierstraat 40
1443 EN Purmerend

Faxnummer:  0299-434670

Bereikbaarheid:

 

 

iedere werkdag van 08.00 u tot 17.00 uur. Wij zijn bereikbaar op tel 0299-423824

 

 

 

 

Telefonisch spreekuur:

10.45-11.15 uur

 


Bereikbaar met:  bus en trein, ligt aan het NS-station Overwhere
Parkeergelegenheid vlakbij

 

 

SERVICE

Wij zijn een NHG geaccrediteerde praktijk. Dat betekent dat wij ons best doen een zo optimaal mogelijke service aan u te verlenen. We zijn iedere werkdag de hele dag bereikbaar  via de telefoon of via de assistente aan de balie

 

EMAILCONSULT

Wij zijn ook bereikbaar voor emailconsulten. Via de link CONTACT rechts boven in dit scherm kunt u ons bereiken.

Daar kunt u kiezen wie van de artsen of praktijkondersteuner een vraag wilt stellen over praktijkzaken of een medische vraag. U kunt hier geen spoedvragen en geen visites aanvragen.

 

HERHAALRECEPTEN:

Herhaalrecepten kunnen 7 dagen per week en 24 uur per dag worden aangevraagd via de telefoon en een doorkiesnummer van uw arts. Daarnaast kan het ook online via deze website door rechts onder op de knop herhaalrecepten te klikken en het formulier in te vullen. Na twee dagen ligt uw recept bij uw eigen apotheek klaar

 


zie plan


Medisch Handboek

Het Merck Manual Medisch Handboek bevat uitleg over vele medische aandoeningen en is geschreven in begrijpelijke alledaagse taal.
Medisch Handboek
Merck Manual Home Edition


Herhalingsrecepten

Door het invullen van een formulier kunt u een verzoek voor herhalingsrecepten naar uw arts sturen. Let op: neem voor elektronisch aangevraagde recepten 3 werkdagen in acht. Mocht dit een probleem opleveren, bijvoorbeeld omdat uw medicatie op is, kunt u beter gebruik maken van de receptenlijn, (optie 2 van het praktijktelefoonnummer) of de praktijk even bellen.


Herhalingsrecepten
Verzoek om herhalingsrecept


Deze site vervangt geen medische consultatie