naar de inhoud gaan

Dit is de website van Huisartsenpraktijk Tombrock, Rijswijk

U kunt ons vinden op 

https://www.huisartsenpraktijktombrock.nl/

Voorstelling van de groep

Onze praktijk levert reguliere huisartsen zorg in Rijswijk Z.H.

Lijst met de groepsleden

 • Huisarts C.F.J.L. Tombrock (klikken voor aanvullende informatie) • Huisarts M. Tombrock-Scheffer • Doktersassistente Petra van der Padt • POH -GGZ mw. Amina el Hachioui

  Psychologe

 • waarnemende huisartsen: weekend, avond en nacht zorg S.M.A.S.H (KLIK HIER VOOR AANVULLENDE INFORMATIE) • Longverpleegkundige Lisa Kool • waarnemende huisartsen, dagzorg - waarnemende huisartsen (klikken voor aanvullende informatie) • doktersassistente Inge van der Starre-Lagerweij • diabetesverpleegkundige Elly Bruinen • POH GGZ jeugd Arie Buis • WebAgenda en avond spreekuur

  U kunt zelf 'on-line' een afspraak maken voor het normale afspraakspreekuur (mijnheer of mevrouw) of een afspraak maken het avondspreekuur op woensdag (mijnheer) Tombrock.  Klik hier

   

  U maakt een afspraak met uw geboorte datum, postcode en huisnummer van uw (bij ons geregistreerd) woonadres.
  Deze methode werkt niet indien u een tweeling broer/zus heeft die op hetzelfde adres woont.
  Dubbele afspraak tijd graag afspreken bij de assistente.

  De afspraken zijn tot 14 dagen vóór de actuele datum te maken.

   

  NB een beperkt aantal tijdstippen op de agenda zijn beschikbaar voor het zelf maken van een afspraak. Is uw (niet administratieve-) klacht 'tijd gevoelig', overleg dan met de assistente, maak gebruik van het dagelijkse inloopspreekuur van 8.00 tot 9.00 uur, of bel rechtstreeks met de dokter om 16.30 uur (terugbel spreekuur van mijnheer Tombrock).

Belangrijke informatie...

 • Thuisdokter.nl

  Thuisdokter.nl

  Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. U kunt de informatie op deze website gebruiken: om gezond te blijven; om klachten zelf aan te pakken; als u zich afvraagt wanneer u naar de huisarts moet gaan; als u zich wilt voorbereiden op een gesprek met uw huisarts; als u de uitleg en adviezen nog eens na wilt lezen na een bezoek aan uw huisarts; als u op zoek bent naar meer informatie over een onderwerp. Huisartsen gebruiken Thuisarts.nl als ondersteuning bij hun voorlichting aan patiënten voor, tijdens en na het consult.
  Klik hier voor de website thuisarts.nl

  Link
 • Online zonder tussenkomst van de assistente zelf een afspraak maken.

  Online zonder tussenkomst van de assistente zelf een afspraak maken.

  In die omstandigheden dat u niet hoeft te overleggen met de assistente en u weet dat u de dokter of de assistente persoonlijk wil spreken, kunt u Online een afspraak maken.
  Klik hier voor het maken van een afpsraak

  Link
 • Actueel medicatie overzicht ( afgekort: 'AMO')

  Actueel medicatie overzicht ( afgekort: 'AMO')

  Beschikt u over een 'actueel medicatie overzicht' (afgekort: 'AMO') ? Weet U precies aan een ander te vertellen wanneer u welke medicijnen gebruikt ? Het actueel medicatie overzicht is een door de apotheek aan u meegegeven papier met hierin de complete opsomming van de door u gebruikte medicatie met de tijd waarop u deze inneemt. Uw apotheek dient u altijd, zeker bij verandering van het gebruik van medicijnen, een nieuw overzicht mee te geven.
  Vervolg lezen

  brochure
 • Uw medische gegevens delen m.b.v. landelijke zorginfrastructuur

  Uw medische gegevens delen m.b.v. landelijke zorginfrastructuur

  Uitwisseling van door ons vastgelegde medische gegevens met andere dienstdoende huisartsen is nu veilig mogelijk. De aanvullende voorwaarden die door de overheid zijn gesteld, zijn in techniek en procedures verwerkt: de van u vereiste toestemming voor het delen van gegevens met andere zorgverzekeraars, kan nu worden vastgelegd in ons systeem. Dit betekend dat later in het jaar buiten praktijkuren de dienstdoende huisarts over uw medische gegevens kan beschikken indien u dit wenst. Lees verder in de folder.
  Vervolg lezen

  Bestand
 • Extra medische verrichtingen binnen onze praktijk

  Extra medische verrichtingen binnen onze praktijk

   Binnen onze praktijk kunnen een aantal medische verrichtingen en onderzoeken gedaan worden waardoor U niet verwezen hoeft te worden oa naar het ziekenhuis 
  Vervolg lezen

  brochure
 • Zwaarlijvigheid bij kinderen

  Zwaarlijvigheid bij kinderen

  De test stelt vragen over verschillende dingen waarvan bekend is dat ze het risico bij kinderen om te veel aan te komen, beïnvloeden. De test kan u helpen het risico te beoordelen dat uw kind overgewicht ontwikkelt.
  Vervolg lezen

  Calculator
 • Hoe kan ik hinderlijk zuurbranden voorkomen

  Hoe kan ik hinderlijk zuurbranden voorkomen

  Te veel eten, te haastig eten, alcoholmisbruik, roken, stress: het zijn allemaal oorzaken van zuurbranden (gastro-oesofageale reflux).
  Vervolg lezen

  brochure
 • Uitleg spreekuren

  Uitleg spreekuren

  Dagelijks open spreekuur tot 9.00 uur. Andere spreekuren volgens afspraak. Bel hiervoor in de ochtend of maak via de computer een afspraak. Telefonisch kunt u huisarts mevrouw Tombrock van 12.00 tot 12.15 spreken (niet op vrijdag), huisarts mijnheer Tombrock belt u van 16.30 tot 16.45 (niet op donderdag). Het is niet nodig voor het behandelingen met vloeibare stikstof een apparte afspraak te maken. Dagelijks is dit materiaal aanwezig. Longspreekuur (COPD/Astma, door verpleegkundig specialist): dinsdag ochtend. Suikerziekte spreekuur (Diabetes mellitus, verpleegkundig specialist) : donderdag middag. Geestelijke gezondheids problematiek spreekuur (psycholoog): maandag middag
  Vervolg lezen

  brochure
 • Meer medische informatie op deze site ?

  Meer medische informatie op deze site ?

  Onze site heeft een beperkt aantal toelichtende teksten. Via de onderstaande link kunt u deze bereiken. U kunt ook klikken op de vensterknop boven in het venster (de knop met tekst MEDISCHE INFO).
  Klik hier voor alle medische informatie op deze site. Kijk altijd eerst op thuisarts.nl waar veel informatie te vinden is.

  Link
 • Waarneemregeling

  Waarneemregeling

  Indien de eigen huisarts niet aanwezig is, dan wordt waargenomen door een huisarts in de wijk. Waargenomen wordt op indeling van alfabet op achternaam. De waarnemende dokters en de alfabet indeling worden gepubliceerd op de website en zijn te beluisteren op het antwoordapparaat.
  Vervolg lezen

  brochure

Over ons

Huisartsenpraktijk Tombrock


Meer weten

Contact

Praktijklocatie

Huisartsenpraktijk Tombrock
Sir Winston Churchilllaan 384
2285 SK Rijswijk

Telefoonnummer:  070-3931000

Bereikbaarheid:

7.30 uur tot 17.00 uur. (telefonische bereikbaarheid op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur).

 

 

 

 


Bereikbaar met:  Bus 30 stopt voor de deur Bus 18 op 3 minuten lopen Vrij parkeren voor de deur, aan de overkant van de straat en in de zijstraat doctor Wibautlaan.
Parkeergelegenheid vlakbij

Bij medische spoedgevallen :

tijdens kantoor uren: 070-3931000

buiten kantooruren: SMASH : 070- 3469669

 

 

 

 

 

 

 


zie plan

Virtuele rondleiding


Diensten en spoedgevallen

 

Bij een spoedeisende situatie van Ma t/m Vr. tussen 08.00-17.00u : 070-3931000

Medische zorg buiten kantooruren:

SMASH (Stichting Mobiele Artsen Service Haaglanden) Tel.: 070-3469669.

Bij levensbedreigende situaties: bel 112

 

NB de term 'spoed' staat voor: 'Alle zorg die niet kan wachten tot de eerstvolgende (reguliere) mogelijkheid op werkdagen om de huisarts of hulpverlener te raadplegen'. Bij medische levensbedreigende situaties belt u 112 (zie hieronder voor meer informatie).

 

 

 

 

 

Meer informatie over spoedgevallen


Herhalingsrecepten

Door het invullen van een eenvoudig formulier kunt u een verzoek voor herhalingsrecepten, dit zijn recepten die door de praktijk eerder werden voorgeschreven EN die u dagelijks gebruikt, naar uw arts sturen.

 

 

 


Herhalingsrecepten
Verzoek om herhalingsrecept


Medisch Handboek

Het Merck Manual Medisch Handboek bevat uitleg over vele medische aandoeningen en is geschreven in begrijpelijke alledaagse taal.
Medisch Handboek
Merck Manual Home Edition


Deze site vervangt geen medische consultatie