naar de inhoud gaan
U bent hier:  Start

Praktijk Dokter Theunissen

Heden wordt deze site niet meer ondersteund. Wij verwijzen naar de volgende website voor actuele informatie:

 

WWW.HUISARTSENPRAKTIJKPOELPOLDER.NL

 

 

De praktijk is 1 mei 2013 overgenomen door dokter van der Salm. Samen met dokter van Hinsbergen zulllen zij de medische zorg verlenen.


De praktijknaam zal gewijzigd worden naar:

Huisartsenpraktijk Poelpolder

 

Patienten Brief 29 April 2013:


Geachte patiënt,

 

Met deze brief wil ik u vertellen dat per 1 mei 2013 huisartsenpraktijk Theunissen zal worden overgenomen door  Freek van der Salm. Hij heeft sinds eind januari waargenomen in de praktijk en neemt deze nu daadwerkelijk over. Freek van der Salm zal samen met Dieuwke van Hinsbergen de medische zorg verlenen. Ik heb er het volste vertrouwen in dat zij dat op een zeer kundige wijze zullen voorzetten. 

 

De praktijkovername door Freek van der Salm heeft voor u geen verdere gevolgen. U zult automatisch worden overgeschreven als patiënt en de praktijk blijft gevestigd op de Vivaldistraat 73 in Lisse. Dieuwke van Hinsbergen en Freek van der Salm  zullen u op korte termijn eveneens een brief sturen met meer informatie.

 

Daarnaast wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om u te bedanken voor de overweldigende belangstelling en de lieve berichten in het condoleanceregister voor mijn man Paul Theunissen. Dit is een grote steun voor mij en mijn familie geweest.

 

Mocht u  naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben, kunt u uiteraard contact opnemen met de praktijk via de bekende weg.

 

Met vriendelijke groet,

 

A.C.P. Theunissen-Sanders

 

Lijst met de groepsleden

 • Huisarts vivaldi straat

  huisarts

Belangrijke informatie...

 • Medische Links

  Medische Links

  Wij hopen dat de links u helpen om u zelf te informeren over medische zaken in het algemeen of over uw eigen medische situatie. De informatie achter deze links vervangt echter geen doktersadvies. Heeft u vragen of zorgen? Blijf er niet mee zitten en bespreek ze met uw huisarts.
  Vervolg lezen

  brochure

Over ons

Huisartsenpraktijk Poelpolder


Praktijklocatie

HUISARTSPRAKTIJK POELPOLDER
Vivaldistraat 73
2162AB Lisse

Telefoonnummer:  0252-410884

Bereikbaar met:  email: poelpolder@ezorg.nl
Parkeergelegenheid vlakbij

 

 

 


zie plan

Deze site vervangt geen medische consultatie