naar de inhoud gaan
U bent hier:  Start

Huisartsenpraktijk Oelrich & Wit

Voorstelling van de groep

De huisartsenpraktijk Oelrich&Wit levert al al meer dan 25 jaar huisartsenzorg in Krimpen a/d IJssel.

Ons team bestaat uit drie huisartsen, vijf assistenten en een praktijkondersteuner. Vanaf 8 januar ...


Meer weten

Lijst van groepsleden

 • Dr. Eric Oelrich

  Huisarts

 • Dr. Ronald Wit

  Huisarts

 • Dr. Noor Pelger

  Huisarts

 • Karishma Badloe

  Praktijk ondersteuner

 • Marianne Valster-van de Knaap

  Assistente

 • Harma Olde

  Assistente

 • Anneke de Jonge-van de Berg

  Assistente

 • Esther Terlouw-Kreuk

  Assistente

 • Wendy Hartsuiker-Kammeraat

  Assistente

Belangrijke informatie...

Over ons

Praktijk Oelrich & Wit tel: 0180 512403


Praktijklocatie

Huisartsenpraktijk Oelrich & Wit
Groenendaal 1
2922 CJ Krimpen a/d IJssel

Telefoonnummer:  0180-512403
Faxnummer:  0180-510397

Bereikbaarheid:

Spoed: 0180 512403 toets daarna een 1

 

Afspraak maken
08.00-10.00u en 13.30-16.00u

U kunt ook een online afspraak maken door te kijken onder het kopje praktijk informatie.

Aanvragen huisbezoeken
08.00-10.00u
Uitslagen
13.30-16.00u 
  
Avond/weekenddienst
Voor een afspraak tijdens diensturen dient u via bovenstaand telefoonnummer contact op te nemen met de Huisartsenpost bij IJssellandziekenhuis
U kunt ook rechtstreeks contact met de Huisartsenpost opnemen via onderstaand telefoonnummer
010-2799262

 


Noodsituaties

In een echt levensbedreigende situatie kunt u het beste direct 112 bellen. De mensen achter het landelijke noodnummer kunnen direct alle benodigde hulpdiensten inschakelen.

Bij minder acute situaties belt u het bovenstaande nummer van de praktijk. U wordt dan door een 1 te drukken meteen verbonden met een assistente.

 

Recepten

Voor herhalingsrecepten hoeft u meestal niet langs te komen op het spreekuur.

Recepten kunt u herhalen via de telefoon of via internet. Het nummer van de herhaaltelefoon is 088-0800163. Zorg dat u het nummer wat op het etiket van het medicijndoosje vermeld staat bij de hand heeft en volg de instructies. Voor herhalen via internet gaat u voor apotheek Vrijhof naar

www.apotheekvrijhof.nl en voor apotheek Omnium naar www.kring-apotheekomnium.nl

U kunt ook de medicijndoosjes met etiket bij uw apotheek inleveren.

 

Wratten aanstippen

Voor het bevriezen van wratten is er altijd vloeibaar stikstof in de praktijk aanwezig. Maak hiervoor wel een afspraak met de praktijkassistente.

 

Huisbezoek

Wanneer u niet in staat bent om naar het spreekuur te komen, kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Huisbezoeken kunt u aanvragen via de assistente. Gelieve dit vóór 10.00u te doen, zodat de visite nog dezelfde dag ingepland kan worden. Indien het maar enigszins mogelijk is, is het beter om naar de praktijk te komen, aangezien de behandelingsmogelijkheden in de praktijk veel groter zijn dan bij u thuis.

 

De praktijkondersteuner

De praktijkondersteuner helpt de huisarts bij verschillende taken, zoals de zorg voor patiënten met suikerziekte en chronische luchtwegaandoeningen. Andere taken zijn, contrôle van de bloeddruk, zonodig middels een 24-uurs bloeddrukmeting, begeleiding van patiënten die willen stoppen met roken, het maken van een ECG (hartfilmpje), audiogram (gehoortest),Doppler-onderzoek (vaatonderzoek) en het geven van reizigersadvies.

 

Een afspraak bij de praktijkondersteuner

Wanneer u in aanmerking komt voor een afspraak bij de praktijkondersteuner, wordt u door de praktijkondersteuner, assistente of huisarts hierover geïnformeerd. U kunt ook zelf een afspraak maken, als u denkt hiervoor in aanmerking te komen.

 

Afspraken bij de praktijkondersteuner, Mevrouw Karishma Badloe, kunnen bij de assistente gamaakt worden tussen 8.00-10.00u en tussen 13.30-16.00u.

 

De assistente

De assistente maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonische spreekuur. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen.

Als u belt om een afspraak te maken en het spreekuur zit vol, dan zal de assistente u vragen naar de aard van de klacht. Als het echt dringend is, zal zij proberen nog dezelfde dag een afspraak voor u te maken.

Aanvullende taken van de assistente zijn, het geven van injecties, het verrichten van laboratoriumonderzoek (Hb, glucose, urine),  het meten van de bloeddruk, het maken van een ECG (hartfilmpje), het maken van een audiogram (gehoortest) en het maken van uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker.


zie plan

Deze site vervangt geen medische consultatie