naar de inhoud gaan
U bent hier:  Start  > Informatie en links  > Patiëntenraad

Praktijk "De Kroon"

Informatie en links

Patiëntenraad

1 document(en) in deze rubriek

Patiëntenraad

Patiëntenraad

Weet u dat onze praktijk al sinds 2010 een eigen Patiëntenraad heeft? Zo kunnen we in gesprek gaan met patiënten over het reilen en zeilen van de praktijk. Wat bevalt patiënten goed, wat zijn knelpunten en wensen... De leden van de patiëntenraad zijn allen patiënten van de praktijk. 2x per jaar komen we bij elkaar om te spreken over onderwerpen die door de deelnemers, huisarts en assistentes bij de voorzitter ingeleverd worden. Op verzoek van de patiëntenraad zijn de huisarts en een assistente bij iedere bijeenkomst aanwezig. Zo nodig trekken ze zich terug als er vrijer zonder hen gesproken kan worden. Patiënten kunnen de leden altijd aanspreken met klachten, opmerkingen of vragen over de praktijk. Dit kan ook per email: patientenraaddekroon@gmail.com . Wie zijn lid van de Patiëntenraad? Marianne Berndt (Voorzitter), Klarie Kenter, Gea Oost, Wubbo Pathuis, Jannie Rijks, Janny de Wijk, en Bé Wilzing De patiëntenraad is in 2010 opgericht en heette oorspronkelijk: Klankbordgroep. Tot 2013 was Klaas Meijer de voorzitter. Antonia de Jonge en Tonnie Huiting zijn het afgelopen jaar gestopt met hun functie. We danken Klaas,Antonia en Tonnie hartelijk voor hun waardevolle bijdragen in de afgelopen jaren. Meer weten? Zie Dokterspraat Patiëntenraad.

Vervolg lezen
Bestand

Over ons

Praktijk "De Kroon"


Diensten en spoedgevallen

Bel bij dringende spoed 112.

Bij minder dringende spoed kunt u tijdens kantooruren onze praktijk bellen op 0599-331229 keuze 1 uit het keuze menu of rechtstreeks met 0599-332786.

Buiten kantooruren en in weekenden belt u met de huisartsenpost 0900-9229.

Meer informatie over spoedgevallen

Herhalingsrecepten

Herhalingsrecepten

Door het invullen van een eenvoudig formulier kunt u een verzoek voor herhalingsrecepten naar de assistente sturen

 

 


Verzoek om herhalingsrecept

Medisch Handboek

Het Merck Manual Medisch Handboek bevat uitleg over vele medische aandoeningen en is geschreven in begrijpelijke alledaagse taal.
Medisch Handboek
Merck Manual Home Edition

Deze site vervangt geen medische consultatie