naar de inhoud gaan
U bent hier:  Start

Welkom op onze website

 

Onze huisartsenpraktijk is onderdeel van het Gezondheidscentrum Spoorlaan te Capelle aan den IJssel. Dokter Aalstein en dokter Van Oort  werken in het Gezondheidscentrum (in één praktijk) samen met de huisartsen Hordijk , Saat en  Al Saudi . Alle huisartspraktijken hebben één of meerdere vaste praktijkassistentes.

Kijk ook eens op www.gcspoorlaan.nl  !

 

 

Algemene informatie

Assistente : MARGARETH FLOWERS-VAN HALTEREN.

Bij de assistente kunt u een afspraak maken voor het Moeder- en Kindspreekuur (m.n. over pasgeborenen) , extra Begeleidng Tienerzwangerschap , Uitstrijkjes Bevolkingsonderzoek Baarmoederhalskanker , Controle Gewicht en Bloeddruk en Injecties.

TWEE HUISARTSEN:

Op maandag t/m donderdag werkt dokter Van Oort  in de praktijk. Op vrijdag doet dokter Aalstein het spreekuur. In de loop van het komende jaar zal dokter Van Oort de praktijk geheel gaan overnemen.

NIEUWE PATIENTEN :                                                    

De praktijk is op dit moment gesloten voor nieuwe inschrijvingen. In ons gezondheidscentrum neemt dokter Al Saudi nog nieuwe patiënten aan.

CLIENTENRAAD :

U kunt de Clientenraad van ons Gezondheidscentrum bereiken via het emailadres : clientenraadGCspoorlaan@gmail.com.

Indien u OP- OF AANMERKINGEN  hebt,die voor onze praktijk bedoeld zijn, kunt u ook emailen naar het adres : p.aalstein@gcspoorlaan.nl . U kunt dit email-adres ook gebruiken voor korte,medische vragen (die niet dringend zijn) aan dokter Aalstein.       ==>   "E-Consult"  <==

ONLINE AFSPRAAK MAKEN VOOR HET SPREEKUUR :

U kunt ook online een afspraak maken voor het spreekuur van uw huisarts.Ga hiervoor naar de site van het Gezondheidscentrum : www.gcspoorlaan.nl  .

DIABETES-VERPLEEGKUNDIGE :

In onze praktijken werkt een Diabetesverpleegkundige , die onze patiënten met suikerziekte één maal per kwartaal spreekt en controleert. Meer informatie over haar : zie de Nieuwsrubriek van de website van het Gezondheidscentrum ( www.gcspoorlaan.nl

PRAKTIJK-ONDERSTEUNING  GGZ :

De huisartsen in ons gezondheidscentrum hebben psychologen in dienst , die de "eerste-lijns-problemen" op psychologisch gebied kunnen beoordelen en behandelen. Wij noemen dat POH-GGZ (praktijkondersteuning huisartsen)

PRAKTIJK-ONDERSTEUNING COPD :

In onze praktijken werkt sinds oktober 2015 een Praktijkondersteuner voor patiënten met COPD. Iedereen met deze diagnose ,die niet noodzakelijk bij een longarts onder controle is, zal door haar met regelmaat worden gecontroleerd.

 

 

 

Belangrijke informatie...

 • Veel informatie voordat u het spreekuur bezoekt

  Veel informatie voordat u het spreekuur bezoekt

   Een nieuwe website van het Nederlands Huisartsen Genootschap om u van dienst te zijn met betrouwbare medische informatie
  Website Thuisarts.nl

  Link
 • Medische Links

  Medische Links

  Wij hopen dat de links u helpen om u zelf te informeren over medische zaken in het algemeen of over uw eigen medische situatie. De informatie achter deze links vervangt echter geen doktersadvies. Heeft u vragen of zorgen? Blijf er niet mee zitten en bespreek ze met uw huisarts.
  Vervolg lezen

  brochure
 • Zwaarlijvigheid bij kinderen

  Zwaarlijvigheid bij kinderen

  De test stelt vragen over verschillende dingen waarvan bekend is dat ze het risico bij kinderen om te veel aan te komen, beïnvloeden. De test kan u helpen het risico te beoordelen dat uw kind overgewicht ontwikkelt.
  Vervolg lezen

  Calculator
 • Het risico op diabetes

  Het risico op diabetes

  De test is gebaseerd op de wetenschap dat verschillende factoren de ontwikkeling van diabetes beïnvloeden. U kunt enkele, maar niet alle factoren wijzigen door uw gedrag.
  Vervolg lezen

  Calculator
 • De kosten van het roken

  De kosten van het roken

  U weet hoeveel een pakje sigaretten kost, maar hebt u ooit berekend hoeveel geld u elke week, elke maand of elk jaar aan sigaretten uitgeeft? Deze calculator is een snelle en makkelijke manier om het te weten te komen!
  Vervolg lezen

  Calculator

Over ons

Huisarts P. Aalstein


Contact

Praktijklocatie

Gezondheidscentrum Spoorlaan
Spoorlaan 20 C
2908 BG Capelle a/d IJssel

Telefoonnummer:  010 - 451 62 22
Faxnummer:  010 - 258 17 00

Bereikbaarheid:

www.gcspoorlaan.nl

 

 


Bereikbaar met:  Direct achter NS-station Capelle=Schollevaar
Parkeergelegenheid vlakbij

www.gcspoorlaan.nl

 

OPEN :

De praktijk is dagelijks geopend  van

08.00 u - 17.00 u 

Spreekuurbezoek op afspraak

 


zie plan

Medisch Handboek

Het Merck Manual Medisch Handboek bevat uitleg over vele medische aandoeningen en is geschreven in begrijpelijke alledaagse taal.
Medisch Handboek
Merck Manual Home Edition


Herhalingsrecepten

Door het invullen van een eenvoudig formulier kunt u een verzoek voor herhalingsrecepten naar uw arts sturen. U kunt ook 7 x 24 uur bellen naar de Herhaalreceptenlijn van Apotheek Spoorlaan : 010-451.18.03


Herhalingsrecepten
Verzoek om herhalingsrecept


Deze site vervangt geen medische consultatie