naar de inhoud gaan
U bent hier:  Start

Huisartspraktijk F.J. van Schie

Welkom bij huisartsenpraktijk F.J.van Schie

 

MEDEDELING!!:

Van 1 september tot en met 30 november is Sientje Hagt afwezig. Zij zal alleen op de vrijdag worden vervangen door Maaike Bruynzeels

 

 

 

 

 

MEDEDELING!!

 

Vanaf heden vragen wij u rekening te houden met de nieuwe tijden voor het opvragen van een onderzoeksresultaat of het aanvragen van een herhaalrecept.

Wij willen de druk op onze assistentes wat beter spreiden over de dag en hiermee ook onze telefonische bereikbaarheid verbeteren. Wij hopen op uw begrip.

 

In deze praktijk werken wij hoofdzakelijk met een inloopspreekuur. 

Uitzonderingen hierop zijn: diabetesspreekuur, hart- en vaatziektenspreekuur, het laten maken van een uitstrijkje, of een ingreep (plaatsing spiraal, gewrichtsinjectie, wegsnijden van een huidafwijking).

 

Medewerkers: 

Huisartsen: F.J. van Schie

                     C.J. Hagt


                       
AssistentesM.C. Berkhout- Stam

                       S. Gelem

                     L.C. Bunders

 

 

 

Huisartsenpost

Als u in het weekend of ´s avonds plotseling terecht komt bij de waarnemend huisarts, dan kan deze via de het beveiligde netwerk van de zorginfrastructuur uw medische gegevens opvragen, als dat nodig is voor uw behandeling. Wij mogen uw medische gegevens niet zomaar ter beschikking stellen aan de huisartsenpost via dit netwerk. Dat kan alleen met uw toestemming. Bij een bezoek aan onze praktijk zullen wij u daarom om uw toestemming vragen. U leest meer over het geven van toestemming op www.vzvz.nl/informatiepunt.

 zie ook: www.ikgeeftoestemming.nl

 

 

Spreekuur hart- en vaatziekten:

Wij zijn gestart met een spreekuur speciaal voor mensen met hart- en vaatziekten of een bekend verhoogd risico daarop. Dit zal zo veel mogelijk plaats vinden op de woensdag middag. Mensen die volgens ons hiervoor in aanmerking komen, zullen de komende tijd een uitnodigingsbrief ontvangen.

Doel van dit spreekuur is mensen beter onder controle houden, waarbij medicatie up to date wordt gehouden en samen met u gekeken wordt naar de leefgewoontes die invloed hebben en waar u mogelijk wat aan wilt veranderen. 

Krijgt u geen uitnodiging, maar denkt u wel tot de doelgroep te behoren, dan kunt u dat aangeven aan de assistentes. Zij controleren of dit inderdaad het geval is en maken dan een afspraak voor u.

Voor meer informatie:

http://www.thuisarts.nl/hart-en-vaatziekten/ik-word-behandeld-voor-verhoogde-kans-op-hart-en-vaatziekten.

http://www.thuisarts.nl/hart-en-vaatziekten/ik-heb-misschien-verhoogde-kans-op-hart-en-vaatziekten

 

Check up/ APK:

Lang is er in onze praktijk, net als in veel andere praktijken gewerkt met een check-up of APK. Dit in de hoop vroegtijdig ziektes of problemen op te sporen.

Inmiddels blijkt dit eerder averechts te werken. Hoe dit precies werkt is een ingewikkeld verhaal, maar wordt wel goed uitgelegd op: http://www.thuisarts.nl/medische-keuring/ik-wil-medische-check-laten-doen.

Wij hebben besloten alleen nog preventief onderzoek te doen, dat zinvol is.

Daarom raden wij u wel aan mee te doen met bevolkingsonderzoek, wanneer u daarvoor wordt uitgenodigd. Daarnaast kan het voor sommigen zinvol zijn om eens uw risico op hart en vaatziekten te laten bepalen, wat hierboven staat uitgelegd.

Informatie specifiek over prostaatkanker: http://www.prostaatwijzer.nl/screening-2

 

 

Privacyreglement:

 

ons privacyreglement vind u onder het tabblad: medische info

 

Klacht:

 Mocht  u niet tevreden zijn over de praktijk of een van de zorgverleners, dan kunt u ons daar vanzelfsprekend op aanspreken. Ook mag u gebruik maken van ons officiële klachtenformulier.

Deze vindt u terug onder het tabblad medische info.

 

 

 

Lijst met de groepsleden

 • Dr. F.J. van Schie • assistente M.C. Berkhout- Stam • Huisarts CJ Hagt • assistente S. Gelem • assistente L.C. Bunders

  doktersassistente

Belangrijke informatie...

 • Klachten formulier

  Klachten formulier

  Bijgevoegd document bevat informatie met betrekking tot onze interne klachtenprocedure, als ook informatie over de klachten en geschilleninstantie waarbij wij zijn aangesloten. U kunt dit document uitprinten en invullen om uw klacht aan ons kenbaar te maken.
  Vervolg lezen

  Bestand
 • privacyreglement

  privacyreglement

   privacyreglement
  Vervolg lezen

  Bestand
 • Medische Links

  Medische Links

  Wij hopen dat de links u helpen om u zelf te informeren over medische zaken in het algemeen of over uw eigen medische situatie. De informatie achter deze links vervangt echter geen doktersadvies. Heeft u vragen of zorgen? Blijf er niet mee zitten en bespreek ze met uw huisarts.
  Vervolg lezen

  brochure
 • Zwaarlijvigheid bij kinderen

  Zwaarlijvigheid bij kinderen

  De test stelt vragen over verschillende dingen waarvan bekend is dat ze het risico bij kinderen om te veel aan te komen, beïnvloeden. De test kan u helpen het risico te beoordelen dat uw kind overgewicht ontwikkelt.
  Vervolg lezen

  Calculator
 • Ovulatie Test

  Ovulatie Test

  De calculator maakt gebruik van de eerste dag van uw laatste menstruatiecyclus en het normale aantal dagen in uw cyclus. Zo wordt de periode geschat waarin u de meeste kans maakt vruchtbaar te zijn.
  Vervolg lezen

  Calculator

Over ons

Huisartspraktijk F.J. van Schie


Praktijklocatie

Huisartspraktijk F.J. van Schie
Dorpsstraat 349
1531 HJ Wormer

Telefoonnummer:  075-6421206

Bereikbaarheid:

 

Telefoon 075-6421206

Aanvragen huisbezoeken
voor 9.30 uur

Opvragen resultaten/ aanvragen herhaalrecepten:

11.00 uur-12.00 uur, en  14.00 uur-16.00 uur (woensdagmiddag niet)

Spreekuur: dagelijks 7.30-9.00 uur en 13.00-14.00 uur inloopspreekuur, woensdagmiddag alleen op afspraak , 

Spoedgevallen Overdag op werkdagen behalve woensdagmiddag als gewone lijn bezet is: 075-6420105
Avond/weekend
075-6533000
 
Weekenddienst
huisartsenpost Zaandam
075-6533000

 Parkeergelegenheid vlakbij

 

 

 


zie plan


Deze site vervangt geen medische consultatie