naar de inhoud gaan
U bent hier:  Start  > Medische info  > Spreekuren

Medische info

Spreekuren

Spreekuren

Spreekuren

 De praktijk kent de gehele dag door verschillende spreekuren. Een afspraak kunt u maken via de assistente. Indien gewenst kunt u veelal dezelfde dag al gezien worden. De praktijk is tussen 13-14 uur alleen voor spoed bereikbaar.


Welk spreekuur?

Elke ochtend en middag wordt er in de praktijk spreekuur gehouden. Normaal gesproken maakt u eerst een afspraak via de assistente. De assistente noteert uw vraag of klacht en maakt een afspraak op het juiste spreekuur. Eenvoudige vragen kunnen vaak ook telefonisch beantwoord worden. U kunt dan gebruik maken van het telefonisch spreekuur (de huisarts belt dan naar u ) en u hoeft dan niet naar de praktijk te komen. Mocht u fysiek niet in staat zijn om naar het gewone spreekuur te komen dan kan de huisarts ook een huisbezoek afleggen. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

 

Afspraken maken

Om uw en onze tijd zo efficiënt mogelijk in te kunnen delen, werken we alleen op afspraak. Er zijn vaste tijden waarop u kunt bellen voor het maken van een afspraak voor het spreekuur of voor het aanvragen van een huisbezoek. Het telefonische spreekuur loopt ook via de assistente. Zij noteert uw vraag of klacht en vertelt u wanneer u daarover door de huisarts wordt teruggebeld.

 

EHBO

Bij spoedeisende klachten of verwondingen hoeft u niet eerst een afspraak te maken. U kunt direct naar de praktijk komen. Als u van tevoren even belt, kan de huisarts rekening houden met uw komst.

 

Cardiovasculair Risico Management (CVRM) spreekuur

Tijdens dit spreekuur controleren en behandelen onze praktijkverpleegkundigen patiënten met hart- en vaatziekten of mensen met risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Hiermee willen we het aantal hart- en vaatziekten binnen onze praktijk terugdringen.

 

COPD spreekuur

Tijdens dit spreekuur controleren en behandelen onze praktijkverpleegkundigen patiënten met COPD. Hiermee willen we de behandeling voor deze patiënten optimaliseren en de kwaliteit van leven zo hoog mogelijk  houden.

 

Diabetes spreekuur

Tijdens dit spreekuur controleren en behandelen onze praktijkverpleegkundige en diabetesverpleegkundige patiënten met DM type 1 en 2. Hiermee willen we de behandeling voor deze patiënten optimaliseren en de kwaliteit van leven zo hoog mogelijk houden.

 

 

Aangemaakt door:  Huisartsenpraktijk Oteman

Datum van publicatie:   4-4-11
Datum van de wijziging:  17-11-16
 
 

Over ons

Huisartsenpraktijk OtemanDeze site vervangt geen medische consultatie