naar de inhoud gaan
U bent hier:  Startpagina

Onderdeel van huisartsenpraktijk Symfonie, Chopinstraat 2a, 3752 HR Bunschoten-Spakenburg. (tegenover het gemeentehuis, op de hoek van de Bikkersweg en de Bachlaan). Ons werkgebied is Bunschoten-Spakenburg en Eemdijk.

Huisartsen
Mw. M.A.C. Kieft-de Boer (di, wo, do)
Mw. N. Habets (ma en vr)
Mw. Zinsmeester, huisarts in opleiding

Praktijkondersteuning
Mw. G. Keizer-Schimmel, huisartsenzorg (di en do)
Mw. Heijs,  huisartsenzorg (wo)
Mw. G. Zwaan, management- en administratieve ondersteuning (ma)
Mw. T. Ketelaar, praktijkondersteuner GGZ (do)

Doktersassistentes
Mw. M Boerema (ma, di, vr)
Mw. I Krishnasing (wo en do)

Bereikbaarheid
Tussen 8.00 en 10.00 uur kunt u bellen voor het opvragen van uitslagen van bloed-, urine- en röntgenonderzoek bij de doktersassistente, voor het maken van een afspraak of voor het aanvragen van een visite. Een visite wordt in overleg met de huisarts, indien mogelijk, voor dezelfde dag ingepland.

Tussen 14.00 en 15.00 uur kunt u ook bellen voor uitslagen of om eventueel een afspraak te maken voor een andere dag.

Spoedgevallen

Bel 112 in geval van levensbedreigende situatie!

In geval van spoed kunt u ons de gehele dag bereiken op 033-2981310 optie 1.


Indien de huisarts afwezig is in verband met vakantie, nascholing of ziekte wordt de praktijk waargenomen door één van de huisartsen van praktijk Symfonie. Voor klachten die niet kunnen wachten totdat de eigen huisarts terug is, kunt u bij hen terecht.

Afspraak maken
Bij voorkeur worden de afspraken telefonisch gemaakt, vervolgafspraken kunnen aan de balie gemaakt worden. Voor een snelle en goede afwikkeling zal de assistente u vragen wat de reden is voor de afspraak. Zij stelt u enkele vragen om te kunnen beoordelen door wie, waar en hoe deze gezondheidsklacht het best beantwoord kan worden.
Wij vragen u om bij meerdere klachten of als u graag wat langer met de huisarts wilt praten een dubbele afspraak te maken van 20 minuten.

Doktersassistentes
De doktersassistentes hebben een eigen spreekuur voor kleine medische handelingen als wratten aanstippen, oren uitspuiten, bloeddruk meten, injecties geven, urineonderzoek, uitstrijkjes maken, hechtingen verwijderen, wondcontrole en verbinden, longfunctietesten en bloedprikken. Ook kunt u met veel praktische vragen of voor een herhaalrecept bij hen terecht.

Praktijkondersteuning
De praktijkondersteuner huisartsenzorg begeleidt mensen met chronische aandoeningen waarvoor regelmatige controles noodzakelijk zijn. Bijvoorbeeld hart- en vaatziekten en diabetes. Dit doet zij op afspraak in een eigen spreekuur. Alles gaat in overleg met de huisarts.

 

Huisartsenopleiding

De praktijk werkt mee aan de opleiding voor huisartsen. De huisartsen in opleiding in de praktijk zijn afgestudeerde artsen die een universitaire vervolgopleiding doen, zij zijn dus volledig bevoegd om de geneeskunde te beoefenen. De consulten die zij doen worden besproken met uw eigen huisarts of diens waarnemer. U kunt altijd vragen om een afspraak bij uw eigen huisarts, maar het kan daarbij voorkomen dat u langer moet wachten voordat u een afspraak kunt maken.

Urineonderzoek
Tussen 08.00 en 10.00 uur kunt u urine inleveren bij de balie. De assistente zal de urine nakijken en nadien de uitslag bespreken met de huisarts. De assistente zal u vervolgens bellen voor de uitslag en de eventuele behandeling.

Herhaalrecept
Voor het verkrijgen van herhaalmedicatie kunt u contact opnemen met de receptenlijn van de apotheek 033-2999591.
Ook kunt u het etiket van uw medicijndoosje halen en op het blauwe formulier plakken (te verkrijgen bij uw apotheek) en voor 10.00 uur in de daarvoor bestemde bus deponeren bij de apotheek. De medicatie kan de volgende dag na 12.00 uur worden afgehaald. Herhaalrecepten kunnen ook bij de assistente aangevraagd worden. Indien u met spoed medicijnen nodig heeft kunt u dit aangeven bij de assistente.

Huisartsenpost
Op werkdagen voor 8.00 uur en na 17.00 uur en in het weekend kunt u voor spoedgevallen contact opnemen met Primair Huisartsenpost Amersfoort op telefoonnummer: 0900-3311233.

Belangrijke informatie...

 • Aanvraagformulier medische gegegevens

  Aanvraagformulier medische gegegevens

   Aanvraagformulier inzage, afschrift, correctie of vernietiging medische gegevens
  Vervolg lezen

  Bestand
 • Privacyreglement

  Privacyreglement

  Privacyreglement
  Vervolg lezen

  Bestand
 • Klachtenprocedure

  Klachtenprocedure

  Procedure voor klachten
  Vervolg lezen

  Bestand
 • Hoe dient een dosisaërosol gebruikt te worden?

  Hoe dient een dosisaërosol gebruikt te worden?

  De meeste geneesmiddelen die astma en/of COPD verlichten, zijn zeer doeltreffend als ze worden geïnhaleerd, omdat het product dan direct de bronchiën bereikt. Voor correct gebruik van dit medicijn is het echter zeer belangrijk dat de aanwijzingen worden opgevolgd.
  Vervolg lezen

  brochure
 • Astma-Hooikoorts test

  Astma-Hooikoorts test

  Astma en hooikoorts zijn allebei luchtwegaandoeningen. Dit betekent dat de luchtwegen reageren op bepaalde stoffen die u met de lucht inademt. Bij astma zorgt dit voor een voortdurende ontsteking en vernauwing van de luchtwegen. Hierdoor kan er minder lucht door de luchtpijpvertakkingen (bronchiën) naar de longen en wordt u kortademig. Bij hooikoorts (allergische rhinitis) zijn de bovenste luchtwegen met name door allergie ontstoken. Dit geeft vooral chronische neusklachten die het ademen door de neus moeilijker maken. Benauwdheid is dan ook vaak een gemeenschappelijke klacht bij astma en hooikoorts.
  http://astma-hooikoortstest.nl

  Link

Over ons

Huisarts M.A.C. Kieft- de Boer.


Meer weten

Praktijklocatie

Huisartsenpraktijk Kieft
Chopinstraat 2a
3752 HR Bunschoten - Spakenburg

Telefoonnummer:  033 - 2981310
Faxnummer:  033 - 2981188

Bereikbaarheid:

De praktijk is van maandag tot en met vrijdag geopend. Van maandag tot en met donderdag is de praktijk geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Op vrijdag is de praktijk gesloten om 13.30 uur, maar voor spoedgevallen is er altijd een huisarts beschikbaar.

 Parkeergelegenheid vlakbij
zie plan

Medisch Handboek

Het Merck Manual Medisch Handboek bevat uitleg over vele medische aandoeningen en is geschreven in begrijpelijke alledaagse taal.
Medisch Handboek
Merck Manual Home Edition


Deze site vervangt geen medische consultatie