naar de inhoud gaan
U bent hier:  Start

Huisartsenpraktijk Hoogwoud

Huisarts:
Mw. H.H. Hendriks

Mw. E. Hopman

Assistentes:

Linda Steur

Ada Meijer

Mariska Mintjes

Praktijkondersteuners:

Anita Hartog (POH-S)

Mariëlle Stuijts (POH-GGZ)

Praktijkmedewerkers

 • Huisarts H. H. Hendriks • Huisarts E. Hopman-Gözütok • Huisarts in opleiding J. (Joris) Kooijman • Praktijkondersteuner Somatiek Anita Hartog • Praktijkondersteuner GGZ Marielle Stuijts • Doktersassistente Linda Steur • Doktersassistente Ada Meijer • Dokterassistente Mariska Mintjes • Doktersassistente in opleiding Maaike Schouten • Waarnemend huisarts Zoltan GramantikBelangrijke informatie...

 • Griepvaccinaties 2016

  Griepvaccinaties 2016

  De griepvaccinaties 2016 zijn op: Maandag 10 oktober van 16.00 tot 16.30 uur en op Dinsdag 25 oktober van 19.00 tot 19.30 uur. U kunt ook zelf een afspraak maken voor de griepvaccinatie vanaf 10 oktober tot eind december 2016.
  Vervolg lezen

  brochure
 • Medische Links

  Medische Links

  Wij hopen dat de links u helpen om u zelf te informeren over medische zaken in het algemeen of over uw eigen medische situatie. De informatie achter deze links vervangt echter geen doktersadvies. Heeft u vragen of zorgen? Blijf er niet mee zitten en bespreek ze met uw huisarts.
  Vervolg lezen

  brochure
 • Bereikbaarheid en telefoonnummers

  Bereikbaarheid en telefoonnummers

  Bij spoed overdag: 0226-355011 Receptenlijn: 0226-357874 Afspraak maken: 13.00 - 14.00 uur Telefonisch spreekuur: 08.00-08.30 + 10.00-10.30 Aanvragen huisbezoeken: tijdens telefonisch spreekuur Uitslagen: tijdens telefonisch spreekuur Spreekuur: van 8.00-16.30 uur Avond/weekend: 0229-297800 (CHP Hoorn) Weekenddienst: Wordt verricht via de Centrale Huisartsen Post te Hoorn: telefoon 0229-297800
  Vervolg lezen

  brochure
 • Zwanger?

  Zwanger?

  Voor verloskundige zorg (zwangerschap, bevalling) kunt u contact opnemen met de verloskundigenpraktijk 'De Koggemeer' in Spierdijk. Telefoon: 06-53705797 (tussen 9.00 en 9.30, voor vragen en afspraken) of, bij spoedgevallen/bevallingen: 06-23572200.
  Vervolg lezen

  brochure
 • Bloedafname prikpunt

  Bloedafname prikpunt

  U kunt bloed laten afnemen in de huisartsenpraktijk Hoogwoud. Van maandag tot vrijdag, dus iedere werkdag, van 08.15-09.00 uur is er een (WFG) laborante aanwezig. Zij neemt bloed af en het materiaal mee naar het WFG ter bepaling. U hoeft geen afspraak te maken, en kunt óók terecht als u geen patiënt in onze praktijk bent. Wel heeft u een lab-briefje nodig (van de huisarts of de specialist). Neemt u ook uw verzekeringsgegevens en legitimatie mee? Door verruiming van de tijden hopen we dat u minder lang hoeft te wachten. De laborante kan ook materiaal voor kweek meenemen naar het WFG. U kunt het materiaal tussen 8 en 9 aan de assistente geven. Dat scheelt u een ritje naar Hoorn
  Vervolg lezen

  brochure
 • Praktijkondersteuner

  Praktijkondersteuner

  De praktijkondersteuner, de naam zegt het al, ondersteunt de huisarts bij het werk. Zij kan, doordat ze meer tijd kan vrijmaken, meer aandacht besteden aan patienten die dat nodig hebben zoals patienten met suikerziekte, hoge bloeddruk en longziekten. Zij heeft een aparte, aanvullende opleiding gevolgd. Zij heeft zelfstandig spreekuur, onderhoudt contacten met patienten en legt huisbezoeken af. Dit alles in nauw overleg met de huisarts, met wie zij na het spreekuur ook de door haar gesignaleerde problemen overlegt. Wij hopen zo de kwaliteit van zorg te verbeteren.
  Vervolg lezen

  brochure
 • Opleidingspraktijk

  Opleidingspraktijk

  De huisartsenpraktijk Hoogwoud wil er aan bijdragen dat er later ook (goede) huisartsen zijn en leidt artsen op tot huisarts. Er is een samenwerkingsverband met de Huisartsenopleiding van de VU te Amsterdam. In de praktijk is meestal een huisarts in opleiding (HAIO) aanwezig. Deze heeft de (6-jarige)basisopleiding tot arts voltooid en volgt nu de (3-jarige)specialisatieopleiding tot huisarts. Hij of zij heeft de volledige bevoegdheid als arts. Er is nauw overleg met de 2 huisartsen, zodat deze voortdurend op de hoogte zijn van de lopende zaken. In het kader van de opleiding is het mogelijk dat u gevraagd wordt toestemming te verlenen aan het op video opnemen van uw bezoek. Deze opnamen worden uitsluitend gebruikt voor het onderwijs en u kunt uiteraard altijd zeggen dat u liever hebt dat er geen opnamen worden gemaakt. Overigens: het spreekt voor zich dat u te allen tijde kunt zeggen dat u liever bij uw 'eigen' huisarts wilt komen
  Vervolg lezen

  brochure
 • Reizigersadviezen

  Reizigersadviezen

  Voor adviezen en eventuele vaccinaties ivm reizen kunt u terecht bij de huisartsenpraktijk Abbekerk-Twisk van dokter Mak en dokter Zwaan. De praktijk is een LCR erkend vaccinatiecentrum, ook voor Gele Koorts. U kunt bij apotheek West-Friesland in Spanbroek een setje formulieren halen om in te vullen. Er wordt vervolgens een advies op maat gemaakt, rekening houdend met uw eventuele medische problemen of medicatie. Veel (aanvullende) verzekeraars vergoeden een deel van de kosten. Zie ook het item onder 'Medische links' voor meer informatie. en: www.apotheekwestfriesland.nl voor het downloaden van de formulieren.     
  Vervolg lezen

  brochure
 • Zwaarlijvigheid bij kinderen

  Zwaarlijvigheid bij kinderen

  De test stelt vragen over verschillende dingen waarvan bekend is dat ze het risico bij kinderen om te veel aan te komen, beïnvloeden. De test kan u helpen het risico te beoordelen dat uw kind overgewicht ontwikkelt.
  Vervolg lezen

  Calculator
 • Ovulatie Test

  Ovulatie Test

  De calculator maakt gebruik van de eerste dag van uw laatste menstruatiecyclus en het normale aantal dagen in uw cyclus. Zo wordt de periode geschat waarin u de meeste kans maakt vruchtbaar te zijn.
  Vervolg lezen

  Calculator

Over ons

Huisartsenpraktijk Hoogwoud


Contact

Praktijklocatie

Huisartsenpraktijk Hoogwoud
Raadhuisstraat 5
1718 BM Hoogwoud

Telefoonnummer:  0226-351114
Faxnummer:  0226-354439

Bereikbaarheid:

Telefoon:     0226-351114

Bij spoed 8-17 uur :  0226-355011

Bij spoed buiten kantooruren: 0229-297800 

Receptenlijn:   0226-357874

Fax:    0226-354439

email: praktijk@huisartsenhoogwoud.nl

 

 


Afspraak maken
13.00 - 14.00 uur
Telefonisch spreekuur
08.00-08.30 + 10.00-10.30
Aanvragen huisbezoeken
tijdens telefonisch spreekuur

Bespreken/opvragen uitslagen

tijdens telefonisch spreekuur

Spreekuur
van 8.00-16.30 uur 

Avond-/Weekenddienst

Wordt verricht via de Centrale Huisartsen Post te Hoorn:  0229-297800

De CHP is echt alleen bedoeld voor spoedeisende zaken en slechts na telefonisch overleg te bezoeken.

 

 


Bereikbaar met:  parkeren voor de deur, bushalte op 100 meter
Parkeergelegenheid vlakbij

 

 


zie plan


Wrattenspreekuur


Iedere 1e woensdag van de maand is er 'wrattenspreekuur'. Wratten kunnen dan worden aangestipt met vloeibare stikstof. U bent welkom, zonder afspraak, tussen 15 en 16 uur.
Herhalingsrecepten

Door het invullen van een eenvoudig formulier kunt u een verzoek voor herhalingsrecepten naar uw arts sturen


Herhalingsrecepten
Verzoek om herhalingsrecept


Medisch Handboek

Het Merck Manual Medisch Handboek bevat uitleg over vele medische aandoeningen en is geschreven in begrijpelijke alledaagse taal.
Medisch Handboek
Merck Manual Home Edition


Deze site vervangt geen medische consultatie