naar de inhoud gaan
U bent hier:  Start

 

HERHAALRECEPTEN:  MOMENTEEL NIET BRUIKBAAR!!Herhaalrecepten kunt u via de knop aan de rechterkant op deze pagina aanvragen, telefonisch is ook mogelijk. Als de praktijk gesloten is vanwege nascholing of vakantie, kunt u geen herhaalrecepten aanvragen. Uw herhaalmedicatie kunt u dan aanvragen bij uw apotheek. Voor nieuwe recepten kunt u bij de waarnemend huisarts terecht.

Vragen gaan niet via de recepten aanvraag wij kunnen hierop niet reageren, u dient hiervoor de praktijk  te bellen.


URINE-ONDERZOEK
Als u klachten heeft van een mogelijke blaasontsteking. Dan kunt u de ochtendurine elke werkdagen inleveren tussen 8:30-10:00 uur. Het wordt dan direct nagekeken.


SPOEDLIJN
De spoedlijn van de huisarts is alleen bedoeld voor hartinfarcten, beroertes en andere spoedeisende gevallen. Belt u niet voor een spoedgeval, verbreek dan de verbinding, zodat de spoedlijn niet onnodig bezet wordt gehouden.


ZELFSTANDIGE WEEK
Dr. de Ruijter-van Sighem leidt op voor de huisartsen opleiding van het Erasmus M.C. te Rotterdam. Om de opleiding succesvol af te kunnen ronden doet een arts in opleiding een zelfstandige week. Dr. de Ruijter is tijdens deze dagen niet aanwezig. De zelfstandige periode van dr. v.d. Meiden zal plaatsvinden van maandag 9 april t/m woensdag 11 april en donderdag 19 april t/m donderdag 26 april 2018

 

PRAKTIJK GESLOTEN

Hebt u een afspraak bij de assistente dan gaat deze gewoon door, tenzij de afspraak telefonisch of schriftelijk wordt afgezegd. In 2018 is de praktijk, naast de feestdagen, op de volgende dagen gesloten:

U wordt vriendelijk verzocht de waarnemende praktijk eerst te bellen voor u er heen gaat.

Praktijk gesloten 2018

 

26 augustus t/m 2 september:

Familienaam A t/m G

Dr van Eijk                             Spoed: 015-2620847

Ivoorkust 1                         Telefoon:  015-2565996

2622 GL Delft

Familienaam H t/m Z
Dr Vlasveld                                   Spoed: 015-2572525
Brahmslaan4                            Telefoon: 015-2567600
2625 BW Delft

Maandag 24 december t/m vrijdag 28 december
waarneming volgt

Praktijk gesloten vanwege nachtdienst 2018:

 

Vrijdag 10 augustus:

A t/m K dr Sandhovel 015-2566310,

L t/m R dr Pouw en Verkuil 015-2122105

S t/m Z dr Samson 015-2611601


Dinsdag 2 oktober
Vrijdag 23 november
Maandag 3 december

Waarneming bij nachtdienst: 

Familienaam A t/m G
Dr. Sandhovel                  
A.M. de Jonglaan 47             Telefoon:    015-2566310
2624 BW Delft

Familienaam H t/m P
Dr Vlasveld                                   Spoed: 015-2572525
Brahmslaan4                            Telefoon: 015-2567600
2625 BW Delft

Familienaam Q t/m z
Dr. v. Eijk                            Spoed: 015-2620847
Ivoorkust 1                      Telefoon: 015-2565996
2622 GL Delft

 

TELEFOONCENTRALE
Sinds 4 augustus 2011 beschikken wij over een nieuwe telefooncentrale, waarbij we meerdere inkomende gesprekken kunnen handhaven, u wordt in de wacht gezet.

- Spoed, kies 1

- Herhalingsrecepten bestellen, kies 2

- Assistente, kies 3. 

 

Belangrijke informatie...

 • Privacyreglement van onze praktijk

  Privacyreglement van onze praktijk

  Algemeen De AVG is de nieuwe wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens. Op grond van deze wet heeft een organisatie die met persoonsgegevens werkt bepaalde plichten en heeft degene van wie de gegevens zijn bepaalde rechten. Naast deze algemene wet gelden specifieke regels voor de privacy in de gezondheidszorg. Deze regels staan onder andere vermeld in de Wet geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO). Dit privacyreglement is bedoeld om u te informeren over uw rechten en onze plichten die gelden op grond van de AVG en de WGBO.
  Vervolg lezen

  brochure
 • Uw huisarts werkt mee aan wetenschappelijk onderzoek.

  Uw huisarts werkt mee aan wetenschappelijk onderzoek.

  Wetenschappelijk onderzoek met behulp van geanonimiseerde patiëntgegevens levert een belangrijke bijdrage aan de vooruitgang en kwaliteit van de gezondheidszorg.
  Vervolg lezen

  brochure
 • Machtiging medische gegevens

  Machtiging medische gegevens

  In de praktijk komt het geregeld voor dat uitslagen of recepten van patiënten door iemand anders dan de persoon zelf worden aangevraagd, of dat er afspraken moeten worden gemaakt voor iemand anders, bijvoorbeeld door ouders/kinderen/partner. Het is ons niet toegestaan om deze gegevens te verstrekken zonder een schriftelijke machtiging. In verband met de nieuwe privacywetgeving (AVG) hebben we een formulier opgesteld: machtiging medische gegevens . Met dit formulier kunt u iemand machtigen waarmee u toestemming geeft dat deze persoon medische gegevens van u opvraagt recepten voor u besteld en/of afspraken voor u mag maken. U kunt dit formulier downloaden en ingevuld naar ons opsturen of afgeven bij de praktijk.
  Vervolg lezen

  Bestand
 • Heeft u een klacht over onze praktijk?

  Heeft u een klacht over onze praktijk?

  Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen. Dit kunt u doen door het KLACHTEN FORMULIER (pdf bestand links onder in beeld) uit te printen en ingevuld in te leveren of op te sturen naar de praktijk. De huisarts neemt uw klacht dan in behandeling. Wij geven hierna telefonisch of via een afspraak een reactie op uw klacht. Wij streven ernaar om uw klacht uiterlijk binnen 2 weken (met uitzondering van vakanties) in behandeling te nemen en af te ronden. Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 088-0229190. Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is. Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u vinden op www.skge.nl
  Vervolg lezen

  Bestand
 • Verrichtingen in de praktijk

  Verrichtingen in de praktijk

  De volgende verrichtingen worden in onze praktijk uitgevoerd door de huisarts de praktijk ondersteuner of de doktersassistent.
  Vervolg lezen

  brochure

Over ons

NHG geaccrediteerde Huisartspraktijk van Nelly M. de Ruijter - van Sighem


Praktijklocatie

Huisarts N.M. de Ruijter-van Sighem
Koekamp 18
2623 XV Delft

Telefoonnummer:  015-2620190

Bereikbaarheid:

 

 

Openingstijden
Elke werkdag van 8:00 - 17:00 uur

Inloopspreekuur elke werkdag van 8:00 - 9:00 uur

 

Gesloten:
Donderdagmiddag vanaf 12:00 uur gesloten
Feestdagen gesloten


Bereikbaar met:  Bus 60 en 64, Halte Kalfjeslaan, vervolgens ± 2 minuten lopen.
Parkeergelegenheid vlakbij


Afspraak maken

Via de balie of telefonisch tussen 8.30 - 11.30 uur


Telefonisch spreekuur
Geen, u wordt teruggebeld bij vragen

 

Aanvragen huisbezoeken
Via de balie of telefonisch tussen 8.30 - 11.30 uur

Uitslagen
Via de balie of telefonisch tussen 8.30 - 11.30 uur

U dient zelf contact met ons op te nemen over uitslagen.

Spoedgevallen
Overdag op werkdagen
Tel: 015-2620190 (Toets 1)

 

B.g.g.

Haagse Doktersdienst: 070-3110645

Avond/weekend

Huisartsenpost: 015-2511930 
 


zie plan


Recepten en Rijveiligheid

Heeft u een recept waarop staat dat het uw reactievermogen kan verminderen, kijk dan op www.rijveiligmetmedicijnen.nl Hier vind u tips en adviezen over uw medicatie wanneer u deze invoert in de zoekbalk.

 Medisch Handboek

Het Merck Manual Medisch Handboek bevat uitleg over vele medische aandoeningen en is geschreven in begrijpelijke alledaagse taal.
Medisch Handboek
Merck Manual Home Edition


Deze site vervangt geen medische consultatie