naar de inhoud gaan
U bent hier:  Start

Telefonisch spreekuur/Verhuizing

 

Inmiddels is de praktijk verhuisd naar het nieuwe centrum Scala Medica. In het nieuwe centrum zullen alle huisartsen van Bunschoten zich vestigen. Patiënten blijven hun eigen huisarts houden. De huisartsen zullen zoveel mogelijk gelijke bereikbaarheidstijden aanhouden, dit betekent dat het telefonisch spreekuur tussen 13.00 en 13.30 is komen te vervallen. De assistente zal zoveel mogelijk vragen overleggen en patiënten zelf terugbellen, zij is voor het opvragen van uitslagen bereikbaar tussen 11.30 en 12.00.

 

 

Herhaalrecept is gewijzigd

 

Tot nu toe was u gewend direct via onze site herhaalrecepten aan te vragen. Nu is gebleken dat deze methode niet 100% te beveiligen valt. Daarom zijn wij ook met deze service gestopt, mede omdat de apotheek een veilig online alternatief biedt. In het afgelopen half jaar hebben degenen die een recept hadden aangevraagd op de oude manier een mail ontvangen over deze overgang. Voor de aanvraag van herhaalrecepten via de apotheek website dient u zich eenmalig online aan te melden en eenmalig in de apotheek zelf te legitimeren. Daarna werkt het net zo simpel als u op onze website was gewend. U kunt zich bij de apotheek website aanmelden voor deze service, via deze link:

https://www.apotheekambix.nl/pages/MijnAccount.asp?type=hhr&articleid=156650

Lijst met de groepsleden

 • Huisarts A. van Beelen • Huisarts G. Vastenhouw-Veldhuizen • Doktersassistente I Kooij • Praktijkondersteuner G. Keizer-Schimmel • Praktijkondersteuner G. ZwaanBelangrijke informatie...

 • Praktijkfolder

  Praktijkfolder

   In één overzicht alle informatie over de praktijk
  Vervolg lezen

  brochure
 • Privacyregelement

  Privacyregelement

  Doel van het reglement is een vastlegging van de maatregelen die praktijk Symfonie heeft genomen om zeker te stellen dat zorgvuldig met patiëntgegevens wordt omgegaan. Dit reglement is van toepassing op elke verwerking (geautomatiseerd en niet-geautomatiseerd) van patiëntgegevens, die in een bestand zijn of worden opgenomen.
  Vervolg lezen

  brochure
 • Klachtenprocedure

  Klachtenprocedure

  Het adagium 'Heeft u klachten, zeg het ons; bent u tevreden, zeg het anderen' vinden wij belangrijk. Mocht u een klacht hebben, dan kunt ons dat melden, wij gaan hier zorgvuldig mee om. Wij zijn ook verbonden met een onafhankelijk klachtenbureau, mocht uw klacht niet naar tevredenheid worden afgehandeld, dan kunt u hier ook terecht.
  Vervolg lezen

  Bestand
 • Medische Links

  Medische Links

  Wij hopen dat de links u helpen om u zelf te informeren over medische zaken in het algemeen of over uw eigen medische situatie. De informatie achter deze links vervangt echter geen doktersadvies. Heeft u vragen of zorgen? Blijf er niet mee zitten en bespreek ze met uw huisarts.
  Vervolg lezen

  brochure
 • Het risico op diabetes

  Het risico op diabetes

  De test is gebaseerd op de wetenschap dat verschillende factoren de ontwikkeling van diabetes beïnvloeden. U kunt enkele, maar niet alle factoren wijzigen door uw gedrag.
  Vervolg lezen

  Calculator

Over ons

Huisarts A. van Beelen


Contact

Praktijklocatie

A. van Beelen, huisarts
Chopinstraat 2A
3752 HR Bunschoten Spakenburg

Telefoonnummer:  033-2988134

Bereikbaarheid:

 

Afspraak maken

8.00-10.00 uur

 

Aanvragen huisbezoeken
8.00-10.00 uur

 

Uitslagen

11.00-12.00 uur

 

Spreekuur

Volgens afspraak

 

Spoedgevallen
Overdag op werkdagen via praktijknummer 033-2988134 (toets dan optie 1 voor spoed) of bel bij levensbedreigende toestanden 112
Buiten praktijkuren (avond/nacht/weekend/feestdagen) kunt u contact opnemen met de Centrale Huisartsenpost tel. 0900-3311233

Avond/Weekenddienst 

Uitsluitend na telefonische aanmelding:

Centrale Huisartsenpost in ZH Meander, Maatweg 3, Amersfoort; tel.0900-3311233

 


Bereikbaar met:  Gevestigd in Gezondheidscentrum Scala Medica
zie plan


Medisch Handboek

Het Merck Manual Medisch Handboek bevat uitleg over vele medische aandoeningen en is geschreven in begrijpelijke alledaagse taal.
Medisch Handboek
Merck Manual Home Edition


Deze site vervangt geen medische consultatie